Retete de nada pentru Platica

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Platica. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Platica

condimente pentru nada

Condimente pentru nada

Comercializam produse VRAC,condimente-mirodenii-arome naturale procesate in fabirca,ce pot fi folosite in preparea nadelor pentru pescuit. Se ofera Declaratie ... mai mult

  • 20-04-2015
  • 13903
  • 0
  • 0

Nada pentru platica

Aceasta este o nada veche de prin anii 1985 care dadea rezultate foarte bune,dar poate fi folosita si astazi de catre pescarii care nu-si permit sa cheltuiasca banii pe fel de fel de nade gata facute. Taratele de grau au un rol important in aceasta nada acela de a tine nada legata la formarea bulgarilor si atragand pestii cat mai la suprafata apei,faina de orez are calitati colante.Daca vom folsii biscuiti cu aroma de vanilie atunci vom reduce pliculetele de vanilie la 1.Pesmetul de franzela n ... mai mult

  • 28-03-2012
  • 10423
  • 0
  • 1

Nada pentru pescuitul la feeder

Se amesteca intr-un recipient mare taper big crap care este o nada foarte bogata nutritiv ,apoi amestecati cu spartura de porumb si semintele mixul apoi puneti si aditivul parf amestecat cu apa.Este o nada pentru pescuitul la fedder,incercati mai intai in cantitate mai mica apoi suplimentati nada daca vedeti ca aveti rezultate. Este o nada noua in pescuitul la feeder din Romania,asa ca rezultatele pot fi diferite de la o balta la alta. ... mai mult

  • 28-03-2012
  • 20386
  • 0
  • 1

Macaroanele la pescuit

Macaroanele indicate pentru aceasta reteta sunt marca Barilla nr 47.Intr-un vas se pun aproximativ 400ml apa in care se adauga trei patru picaturi de aroma de anason sau alte arome dupa plac, dupa care se adauga 3-4 linguri de macaroane in functie de cantitate de peste vizata.Se fierb cam 15 minute mestecind din cind in cind pentru a nu se lipi de vas si se gusta pentru a nu fi prea fierte sau prea tari.Cind consideram ca au fiert suficient le scoatem si le lasam la racit si le putem folosi.Pen ... mai mult

  • 18-03-2012
  • 25112
  • 0
  • 6

Reteta lui alan(pentru stationar)

Adaugati apa pana obtneti consistenta necesara,apoi mai stropoti mixul pana aveti un efect supra -umezire,apoi adaugati pamant la nada pentru a revenii la consistenta initiala,veti avea un groundbait mai greub din care faceti bulgari de nada.Timpul dupa ce ati stropt cu apa este de 10 minute timp in care il lasati sa traga apa.La final sitati nada astfel vor ramane gunoaiele si particulele mai mari afara,astfel bulgarii cor fi facut doar dn mixul bun,fin. Alan Scotthorne-unul dntre cei mai b ... mai mult

  • 15-03-2012
  • 17128
  • 0
  • 0

Mamaliga rapida

Intr-un vas cu diametru mai mic(12-15cm)dar destul de inalt(ibric)se pune o cana si un sfert de apa(cana de250ml).Se adauga putin sofran si 3-4 picaturi aroma anason.Se pune la fiert si imediat in apa rece se adauga o jumatate de cana de malai cu aceeasi cana cu care ai pus apa.Se amesteca si se lasa sa fiarba8-9 minute mestecind din cind in cind.Apoi se adauga si restul de cana de malai in doua reprize cu pauza de 2,5 minute intre ele mestecind bine.Totul dureaza cam 15 minute dupa care se ras ... mai mult

  • 29-02-2012
  • 12919
  • 0
  • 0

Nada pentru pescuit stationar

Din pesmet, amestecat cu spartura de grau si porumb,cativa biscuiti obisnuiti macinati,faina de porumb, se va obtine prin amestecare cu putin SPD (sirop porumb dulce),apa din balta adaugata treptat o nada imbatabila pentru iubitorii de pescuit la varga, match sau chiar feeder. ... mai mult

  • 14-01-2012
  • 11431
  • 0
  • 0

Cea mai buna nada pentru apa curgatoare

Se face mamaliga , dupa aceea se adauga budinca(tine bine legata mamaliga), faina de sange si de oase (au un miros tare ciudat si sunt unsuroase le place la pesti)si la final dupa ce e rece se pune atractantul de cascaval. NOTA: dupa ce se pune pe momitor nada , daca aveti un spray atractant de cascaval puteti sa pulverizati bulgarele de nada. NOTA2: pentru mreana pe carlig se pune cascaval(se lasa la soare sa se uste un pic sa fie mai tare si sa se imputeasca un pic) Fir intins ... mai mult

  • 04-06-2011
  • 31485
  • 0
  • 2

O nada ieftina pentru plumbul momitor

Se ia o cantitate de malai pentru a face o mamaliga(asta in functie de cat de mare se doreste sa fie mamaliga si cat de lunga este partida de pescuit).Se adauga in apa in care se va turna malaiul seminte de anason,(se gasesc si in farmaciile de plante),o lingura de miere de albine si o sticluta de esenta de vanilie.Se toarna malaiul respectiv pentru a obtine mamaliga dorita.Dupa preparare,e de preferat ca mamaliga rezultata sa se rastoarne in recipiente inalte pentru ca in cazul in care doriti ... mai mult

  • 19-04-2011
  • 14820
  • 0
  • 1

Mamaliga pt albitura

Se prepara o mamaliga obisnuita ca si pentru consum, putin mai moale. Apoi se adauga esenta de vanilie, miezul de paine si la sfarsit srotul de floarea-soarelui.Se pot adauga si coloranti dupa preferinte, eu am lasat-o la culoarea ei naturala.Fir intins! ... mai mult

  • 30-03-2011
  • 7519
  • 0
  • 1

Reteta pe timp de criza

se pune apa la fiert se adauga faina de malai si faina de grau o lingura mare un plic de zahar vaniliat acesta o face mai lipicioasa un pic de scortisoara sau rom alimentar mirosul o sa fie foarte tare si gustos ... mai mult

  • 13-03-2011
  • 11855
  • 0
  • 6

Reteta de primavara

Reteta prezentata se preteaza in special in lunile reci de dupa iarna cind temperatura apei nu depaseste 5 grade. E o reteta care se preteaza atit pentru crap cit si pentru somn. Slaba in grasimi intrucit in apa rece acestea se solidifica si nada isi pierde din atractivitate dar bogata in nutrienti. Se poate usor confunda dupa miros cu carnea de scoica. Se ia un mat de oaie subtire lung de aprox 1 metru se spala bine se curata de sare si se lasa la inmuiat intr-un vas cu apa calduta. Ingrediene ... mai mult

  • 27-01-2011
  • 14304
  • 0
  • 3

Nada

INTR-O galeata mai mare se pune mixul si se stropetste treptat cu pulverizatorul pana cand mixul incepe sa se omogenizeze apoi adaugat si strotul impreuna cu aroma de capsune si amestecam bine timp de 5 minute iar ultima data punem si viermii si mai amestecam inca 3 minute pana cand nada se va strange in mana(se face bulgari) ... mai mult

  • 03-10-2010
  • 8722
  • 0
  • 0

Nada

se amesteca pana la omogenizare cu apa din balta.o folosesc numai pe balti salbatice.incercati-o. ... mai mult

  • 05-08-2010
  • 10779
  • 0
  • 1

Nada

Se pune o cana de gris,o cana de faina de malai,o cana de pesmet ,o cana de TTX,o cana de cauciuc pt nada.se prajeste canepa si se pune in nada. ... mai mult

  • 03-08-2010
  • 15590
  • 0
  • 0

Nada de boabe

se pun boabele la fermentat in jur de 2 saptamani dar fiecare separat.apa se lasa pana acopera boabele nu mai mult.cand incepe sa se sparga coaja sunt gata.pe balta se amesteca impreuna si se adauga aditivi depinde de fiecare pescar si de fiecare balta in parte.am nadit cu aceasta si da rewzultate destul de bune. ... mai mult

  • 07-06-2010
  • 12151
  • 0
  • 4

Mamaliga cu halva

Din 800 de grame de faina de porumb cu aprox 1 litru de apa rezulta o mamaliga tare sau foarte tare in functie de calitatea fainei de porumb. 300 de grame de faina de halva se dau prin razatoare si se amesteca cu concetratul de pui ca sa nu se compacteze. Halvaua si concentratul de pui se amesteca cu mamaliga pe malul apei pentru ca zaharul din halva inmoaie mamaliga si se da drept nada sau amestecul pus in arcul de bomba poate fi o momeala extraordinara pentru pesti. Fir intins! ... mai mult

  • 06-06-2010
  • 12667
  • 0
  • 4

Nada pentru caras si albitura

se amesteca bine toate produsele pana se incheaga. daca mai e nevoie sa adauga apa fiarta sau de la locul de pescuit. este o nada potrivita pentru pestii mai mici caras si albitura dar merge si la crap. ... mai mult

  • 03-06-2010
  • 7755
  • 0
  • 2