new , bomba reglabila

Monturi noduri pescuit
Share
pt doritorii de pescuit la bomba .... cereti in mag, de pescuit Bomba reglabila pt pescuitul in agatatura (stepi). la solicitari voi prezenta un desen . Un avantaj; la momentul inteparii sau recuperarii ,cele 4 carlige vor intra in momitor ,evitand astfel agatarea , cu pestele intepat, cele 3 carlige vor intra in momitor.

new , bomba reglabila : 10 comentarii

  • eu n-am...dar tre sa-mi cumpar ca duminica ies la o balta privata s-o "braconez" :d!

  • sa dea cu piatra cel care in trusa lui de pescuit nu are nicio bomba....

  • pff rau e si cu goana asta dupa puncte... eu zic sa nu va mai certati si sa puneti in posturile voastre lucruri interesante si detaliate ... vrem sa vedem bomba..sa vad cu ce difera fata de cele de pe la noi.

  • tu m-ai provocat in repetate randuri, dar m-am abtinut de la comentarii, eu ti-am mai spus ca ce am scris nu e pentru autotstiutori ca tine, ci pentru pescari la inceput de drum, iar conceperea acelor articole, cu poze iti ocupa destul timp, deoarece este si asta o munca, tu ai salariu eu am alocatie, asa ca orice ban in plus pe care il investesc in pescuit este un pas inainte pentru mine...vezi ca am pus doar 2 retete culinare, scrie si matatele niste articole inovatoare, sa uimeasca pe toata lumea, si nu ma mai critica pe mine...nu inteleg ce ai importiva mea...eu nu am comentat nimic la adresa ta, din punctul meu de vedere ar trebui sa iti revizuiesti modul de a ma privi, deoarece sunt destui pescari aici pe forum sau pe balta care nu au cunostinte nici macar 50% din cate am eu...si nu sunt eu primul care iti spun ca deschizi topicuri pentru puncte...
    concluzia: nu ti-a convenit ca am castigat eu, si de aici denota faptul ca nu esti fair play, si da ai dreptate cu pariul luna viitoare imi propun din nou sa castig.
    o seara buna, si am incheiat discutia, dar totusi am speranta ca putem ajunge la un numitor comun si sa ne intelegem ca doar suntem oameni si in al doilea rand pescari...cele bune

  • rokyonutz- baiatule esti cam tupeist si f carcotas , tu vb de puncte cu retetele tale culinare . asemenea retete le stiu de cind tu nici nu erai in proiect , luna viitoare nu mai are loc nimeni de tine de foamea de puncte, pun pariu ,si de regula le kam castig , toate pariurile , stai la panda pina la finele lunii si gata bagi tu un ne mai auzit articol... .am sa fac un desen asa cum am promis pt baietii interesati , ca eu nu detin acea bomba , mi-a aratato un nene care ma cunoaste ,propietarul unui mag. de articole pt pescuit, si am gasit k ar fi interesanta . salut si atat .

  • eu te rog sa nu ne povestesti... nu putem vorbi de pescuit pe baza de bomba...

  • salut baboierule,ai vreo poza la montura asta ?daca da,ataseaza si tu link-ul s-o vedem si noi ca prea ne-ai facut curiosi!!

  • pai atunci de ce ai mai deschis topicul daca tii totul secret??? nu are niciun sens, chiar ma intereseaza acest tip de montura, si da nu este sportiv, dar asta nu inseamna ca nu il folosesc, nu ca altii cu 6-10 carlige, mie cam 2-3 imi ajung, deci daca vrei imi spui, daca nu asta e...inca un topic doar pentru puncte...ofera te rog niste detalii ca sunt sigur ca pe mai multi ii intereseaza dar le rusine sa spuna...

  • se adreseaza ...cu te rog ! dar pt tine nu este sportiva metoda, asa k nu vad de ce ai fi interesat,acestea sunt nimicuri pt tine , asa k ma abtin, cedez primul . si fara sa fii carcotas ...este mai ok.

  • sportiva metoda, bobma asta...tot de astea made in china, poti detalia putin montura?