new, bomba pt agatatura .

Monturi noduri pescuit
Share
in partea de jos a momitorului, sunt prevazute 4 gauri pt fiecare carlig in retragere , cu pestele intepat carligul cu pestele ramine in urma iar cele 3 carlige se vor retrage in interiorul momitorului . ,acea- retragere a carligelor se va face si fara peste , deci la recuperare , carligele se vor lega cate 2 pe un fir care se introduc prin cilindrul momitorului prin partea de jos a momitorului in bucla pt a fi trecute prin ochetul liniei , carligele vor culisa intre ele ( metoda ambreiaj -acceleratie ).carligele retrase in interiorul momitorului se evita astfel agatarea in steti . pt inceput momitorul treb cumparat , este confectionat in totalitate din sarma . nu stiu dak desenul este pe intelesul tuturora . daka intru in posesia unei astfel de monturi , am sa pun o poza . , acesta montura mi-a aratato un nene care are mag pt scule si accesorii de pesc . am memorat si am reprodus desenul .

new, bomba pt agatatura . : 4 comentarii

  • sper k ai sa te convingi cand vei intra in posesia unei monturi, sau sa vezi la cineva ,si sa o studiezi .

  • acum dupa ce am revazut montura am dedus dupa poza ca forfacurile nu au legatura fixa si pot culisa pe ochiul monturii.

  • daca unul dintre carlige este aspirat mai inauntrul pestelui celelalte nu se mai retrag. asa ca eu nu vad nici o diferenta fata de versiunea initiala si aceasta varianta.daca trebuie recuperat firul dupa aruncare nu cumva carligele intra adanc in mamaliga? sau asta deduc eu printre reclame.bravo admin sa traiesti!

  • frumos desenul an primul rand cei responsabili cu site-ul sa faca ceva cu reclamele din partea dreapta despre bomba ok dar din 4 carlige unul tot poate sa agate pe fund dar cu 2 carlige ai ok am sa ancerc de curiozitate sa aveti fire antinse