Obleti pt bere

Detalii

Porti 3
Timp 45

Descriere obleti pt bere

se curata obleti de maruntaie ,pe gratar se pune o tabla neagra presarata cu sare la incins dupa ce sa incalzit se pun obleti se intorc cand pe o parte pe cealalta pana se usuca dupa care se ia si se scutura de sarea in exces si se servesc cu bere rece

Ingrediente reteta

  • obleti 30 bucati
  • sare 200 grame

obleti pt bere : 10 comentarii

  • ai dreptate!
    scuze!
    nu am observat.

  • cele mai bune rezultate,le-am avut la marmusca pe substrat iar pluta afost in 45 grade cu luciul apei din copca.prin saltarea fina a plutei,care ajunge orizontala cu apa ,fara adepasi luciul apei.recomandare!din 5 in 5 minute odihniti-va ochii,privind in jur ,sau peisajul!astfel evitati starile de ametealasi veti avea o precizie mult mai buna.distractie buna tuturor!

  • pt. jika22ser: ca momeli,larvele de chironomide (libelule) care trebuiesc tinute in buzunar (la cald) sa nu inghete, ori ramele subtiri si viermusii, iar pentru restu citeste articolul.

  • pt. baracuda: da cu partea groasa in sus, iar partea alungita in apa.

  • pt.horealex: mai citeste pct.2 ,,potriviti adancimea astfel incat aceasta sa ramana pe fund, ori la 2-3 cm deasupra acestuia''

  • acul si momeala nu trebuie sa atinga fundul beltii.
    incearca sa echilibrezi montura in asa fel incat acul sa ramana la 4-5 cm. de fundul beltii.

  • vreau sa merg la o partida de pescuit la copca,pe la snagov,sunt in premiera si nu stiu ce unelte sa folosesc, ce nade...etc.

  • deci cu partea mai groasa in sus ???

  • nu prea am talent la desenat, scuze, dar pluta trebuie sa fie de forma unei pere cu coada in jos.

  • din cate stiu eu coada la para este situata in partea mai subtire.deci pluta para este cu coada in sus, nu in jos.in rest ok.fir intins!