oltule cat peste se mai afla -n tine

Locuri de pescuit detalii
Share
CHIAR NU SE MAI GASESTE PESTE IN OLT?

oltule cat peste se mai afla -n tine : 5 comentarii

  • ioanca vorbesste la pertu suntem pescari ce dracu nu suntem la serviciu,asa este fonctia doboara yot,se vede dar nimeni nu are ce sa faca(vorbesc de noi prostimea),eu unul nu am curaj sa ma apuc cu smecherii la cearta sunt prea mic.

  • aveti dreptate.eu vin din c-lung muscel , am fost si pana la rusanesti pt. 3kg de peste.cu braconajul nu e de glumit.am fost la campu mare, a venit controlul si i-am intrebat: ce faceti domnilor sa opriti braconajul??chiar atunci erau 2barci pe baraj care intindeau plasele.raspunsul:au autorizatie.frumos.i-am intebat : cat costa domnilor o autorizatie de braconier??? fara raspuns .drept urmare , un prieten sofer, care habar nu are sa dea la peste, a trebuit sa plateasca 10ron pe loc, taxa de zi ,cum au zis baietii destepti ca de ,dadea si omul la pluta cu un bat de 4m dupa obleti.a platit taxa colegul si "controlul' si-a vazut de drumul lor.
    cat despre peste, nici o trasatura.traim in romania , o tara frumoasa dealtfel dar cu foarte multe jigodii in functii inalte.

  • dc sa mai paltesc permisul cand si asa cheltui o gramada de bani pe plumb,ace,fir,plute si alte accesorii...sincer chiar nu se mai merita...apropo am ajuns sa bat km intregi pt 1-2 kile de peste desi nu ma-r interesa cantitatea dar sa vad macar o trasatura ...ceva ..e jalnic ..ca sa nu mai spun ce dezamagire este din partea oamenilor care vin din alte judete .

    degeaba pt ca aici se pierde din pasiune din placerea pescuitului plus ca si ceei care sunt din generatile care vor urma nu vor mai avea acceasi placere ca si noi .

    alti se imbogatesc si isi fac bani gramada iar multi se fac ca nu vad nimic din ceea ce se intampla.

  • de unde sa mai fie cand pe fiecare zi se scoate ,,legal''(asa scria in petitie,baieti au autorizatii) 5000 de kilorgame de tot cursul raului olt incepand de la brasov pana la corabia(la varsare)dupa cum spunea uni domni in petitia pe care am semnat-o ca sa oprim braconajul timp de 2 ani.si pe baieti.poate peste mai e ori foarte mare si asta am vazut cu ochii mei -bine caz izolat acum cativa ani la ipotesti cand 2 pescari au intepat un somn si timp de 1 ora jumate nu l-au urnit din loc si le-au luat si celelalte lansete in apa -solutia a fost sa arda firul cu tigara si gata.peste mai e dar trebuie sa muncim mult ca sa-l prindem bani consumati,in benzina etc etc.e loterie ca la 6 din 49.

  • mai gasesti puietul care a iesit vara asta..in rest braconajul rullz