Se ia un platou dreptunghiular si pe 2 colturi opuse se aseaza cate 5 sardele in forma de evantai cu capetele in coltul platoului. Peste capete se pune o ridiche rosie curatata dar cu coaja nedesprinsa. De la un capat la altul al celor 2 colturi libere se pun felii de rosii si peste rosii se pun feli de oua semisuprapuse si peste feliile de oua cate o felioara subtire dintrun castravete mic, asa fel incat sa nu acopere decat jumate din galbenus. In lipsa de castravete se pune o frunzulita de patrunjel verde. se servesc reci. Succes.
Se ia un platou dreptunghiular si pe 2 colturi opuse se aseaza cate 5 sardele in forma de evantai cu capetele in coltul platoului. Peste capete se pune o ridiche rosie curatata dar cu coaja nedesprinsa. De la un capat la altul al celor 2 colturi libere se pun felii de rosii si peste rosii se pun feli de oua semisuprapuse si peste feliile de oua cate o felioara subtire dintrun castravete mic, asa fel incat sa nu acopere decat jumate din galbenus. In lipsa de castravete se pune o frunzulita de patrunjel verde. se servesc reci. Succes.