Oua umplute cu sardele

Detalii

Porti 4
Timp 1

Descriere oua umplute cu sardele

Se moaie painea in lapte. Se fierb ouale. Sardelele
se curata de oase. Ouale fierte tari se curata de
coaja si se taie in doua transversal. Se scot
galbenusurile si se trec prin masina de tocat
impreuna cu painea inmuiata,stoarsa si cu sardelele.
Se amesteca bine cu patrunjel tocat fin si sare si
piper. Se umplu albusurile cu aceasta pasta, se aranjeaza
intrun vas de sticla , puse cu galbenusurile in sus.
Se toarna peste ele restul de umplutura subtiata cu putin lapte
sau smantana se stropesc cu unt si se introduce vasul in cuptor.
Se servesc calde. Succes.

Ingrediente reteta

  • oua 5 bucati
  • paine 200 grame
  • sardele 4 bucati
  • unt 25 grame
  • patrunjel verde 5 grame
  • sare 5 grame
  • piper 5 grame
  • lapte 100 mililitri

oua umplute cu sardele : 0 comentarii

Nu exista comentarii