Pangasius cu legume

Detalii

Porti 6
Timp 50

Descriere pangasius cu legume

Se aseaza fileurile de peste intr-un vas termorezistent. Se stropesc fileurile cu suc de lamaie si se presara cu sare si piper.
Se fierb impreuna cu sucul de mere si vinul alb, aproximativ 10 minute, ceapa, usturoiul, ardeii si telina taiate cubulete mici, pana se inmoaie bine.
Se adauga amestecul de legume peste peste si se dau la cuptorul preincalzit, aproximativ 30 de minute.
Se aseaza pestele cu legume pe farfurii si se presara cu seminte de susan.

Ingrediente reteta

  • file de pangasius 6 bucati
  • vin alb sec 100 mililitri
  • suc de lamaie 2 linguri
  • usturoi catei 5 bucati
  • ceapa 1 bucati
  • telina mica 1 bucati
  • ardei rosu gras 1 bucati
  • ardei verde gras 1 bucati
  • suc de mere 50 mililitri
  • seminte de susan 1 linguri

pangasius cu legume : 0 comentarii

Nu exista comentarii