Pangasius in sos de vin

Detalii

Porti 4
Timp 30

Descriere pangasius in sos de vin

Intr-un castron se aseaza fileul de pangasius si se stropeste cu lamaie. Se lasa zece minute.

Intr-o cratita (mai intinsa) se pune vinul cu accceasi cantitate de apa (200 ml), usturoiul taiat marunt si sare dupa gust! Se lasa sa fiarba cateva minute la foc mare apoi se adauga fileul si se da focul mic! Fierbem fileul circa 4 minute apoi il scoatem cu grija pe o farfurie! Continuam fierberea sosului pana scade la jumatate!

Intre timp se amesteca iaurtul cu cele doua galbenusuri (folosim un tel!) si adaugam aceasta compozitie in cratita unde s-a fiert pestele amestecand cu telul in mod continuu!

Adaugam apoi busuiocul, patrunjelul si putina ceapa verde (bineinteles taiate marunt si dupa gust).

Ingrediente reteta

  • pangasius 600 grame
  • lamaie 1 bucati
  • vin alb 200 mililitri
  • iaurt 1 bucati
  • galbenus proaspat 2 bucati
  • usturoi(catel) 1 bucati

pangasius in sos de vin : 0 comentarii

Nu exista comentarii