Pangasius la cuptor

Detalii

Porti 4
Timp 2

Descriere pangasius la cuptor

Pestele uscat in prosop, portionat, se trece prin faina si se da pe ambele parti prin tigaie cu ulei incins,fara a se praji.Ceapa tocata marunt,condimentata, se caleste cat sa scada zeama, fara sa se rumeneasca. Intr-un vas de yena, asezi alternativ straturi de ceapa si peste.Storci zeama de lamaie, adaugi vinul, presari cu verdeata si dai la cuptor penru 30-40 minute. Servesti ca aperitiv cald sau rece

Ingrediente reteta

  • file pangasius 4 bucati
  • lamaie 1 bucati
  • vin alb 50 mililitri
  • ulei 150 mililitri
  • cepe 5 bucati
  • faina 100 grame
  • sare 5 grame
  • piper 5 grame
  • foi dafin 5 bucati
  • marar, patrunjel verde 5 grame

pangasius la cuptor : 0 comentarii

Nu exista comentarii