Pasta din peste rasol

Detalii

Porti 8
Timp 50

Descriere pasta din peste rasol

Se fierbe intreg sau taiat in bucati mari, intr-un vas de marime potrivita.In apa se fierb, in prealabil, zarzavatul si ceapa taiate in sferturi si cartofii intregi care se scot dupa ce au fiert; restul de zarzavat se lasa sa fiarba in continuare.Dupa ce pestele s-a racit, carnea se scoate de pe oase, se trece prin masina de tocat de 2 ori, impreuna cu ceapa taiata marunt si calita in untdelemn cu 1/2 lingurita cu sare si condimentele, la foc mic, pina cind devine lucioasa, fara sa se rumeneasca.Untul se freaca pina cind se moaie, apoi se adauga tocatura, amestecindu-se bine; se sareaza dupa gust.Pasta se aranjeaza pe un platou sau cu ea se fac sandvisuri.

Ingrediente reteta

  • peste fiert rasol 1000 grame
  • ceapa 100 grame
  • untdelemn 3 linguri
  • unt 150 grame
  • nucsoara 10 grame
  • virf de lingurita ienibahar 2 grame
  • virf de cutit piper 2 grame

pasta din peste rasol : 1 comentarii

  • pepy la ce pret e suta de metri?