Paste cu ton

Detalii

Porti 4
Timp 40

Descriere paste cu ton

Ceapa se taie marunt si se rumeneste in ulei, dupa care se adauga o cana de apa, bulionul si orezul. Se lasa sa dea citeva clocote. Intr-un castron se pune pestele peste care se toarna sosul de ceapa si orez. Se amesteca bine, apoi se adauga ardeiul gras taiat fisii si morcovul ras. Se sareaza, pipareaza, se aromatizeaza cu amestecul de mirodenii. Apoi se completeaza compozitia cu ouale batute bine. Pastele fainoase se fierb in apa cu sare, apoi se scurg. Intr-o tava nu prea mare (dar suficient de inalta), se aranjeaza alternativ pastele si compozitia. Primul si ultimul rind trebuie sa fie din paste. Se orneaza cu felii de rosii si se da la cuptor pina se rumeneste putin.pofta buna

Ingrediente reteta

  • conserva ton 3 bucati
  • paste 500 grame
  • oua 3 bucati
  • rosii 2 bucati
  • ardei gras 1 bucati
  • morcov 2 bucati
  • ceapa 2 bucati
  • usturoi catei 2 bucati

paste cu ton : 3 comentarii

  • 2011 fir intins

  • o poza da pentru realizare corecta daca se poate fir intins

  • @bentud...pune te rog niste poze...(acceptam tz calitate)....multam!!!fire intinse!!!!