Pastrav cu boabe de porumb

Detalii

Porti 5
Timp 30

Descriere pastrav cu boabe de porumb

Pastravul curatat si spalat se condimenteaza pe ambele parti. Din jumatate de cana de faina, berea si praful de copt se face o pasta mai groasa decat cea de clatite.
Pestele se da prin faina apoi prin pasta obtinuta si se pune la prajit in ulei incins, la foc mediu pana se rumeneste bine.
Separat se caleste porumbul impreuna cu ardeii si cu ierburile intr-o tigaie cu un cub de unt si cu jumatate de pahar de apa. Cand porumbul se inmoaie si mai scade si apa se pune totul si se paseaza cu robotul pana devine o pasta, apoi se incorporeaza usor si smantana.
se serveste cu pasta de porumb cu mujdei de usturoi... e super.

Ingrediente reteta

  • pastrav 5 bucati
  • boabe porumb 500 grame

pastrav cu boabe de porumb : 0 comentarii

Nu exista comentarii