Pastrav cu sos de ciuperci

Detalii

Porti 2
Timp 80

Descriere pastrav cu sos de ciuperci

Pestele curatat, spalat, sters in prosop de hartie se trece prin faina de grau, se rumeneste pe ambele parti in tigaie cu ulei incins. Se asaza in vas de yena uns cu ulei.
La ceapa rumenita se adauga ciupercile fierte cu sare, foaie de dafin si cimbru. Se calesc impreuna, se adauga sosul iute, se da la blender. Adaugam smantana si dam pe flacara pentru 5 minute. Condimentam, adaugam whisky. Acoperim pestele cu acest sos, dam la cuptorul incins pentru 25 minute. Servim cu mamaliguta fierbinte.

Ingrediente reteta

  • pastravi 2 bucati
  • ulei 30 mililitri
  • ciuperci 300 grame
  • sos iute 1 linguri
  • smantana 300 grame
  • whisky 2 linguri

pastrav cu sos de ciuperci : 0 comentarii

Nu exista comentarii