Pastrav cu sos de legume la cuptor

Detalii

Porti 4
Timp 60

Descriere pastrav cu sos de legume la cuptor

se curata pastravul se eviscereaza si apoi se spala bine. Se taie peste pe lung si se scoate sira spinarii. Se sareaza pastravii si se lasa la rece 30 min.

Se curata legumele si taie in bucati sau dupa preferinte si se dau la foc si cand clocotesc se lasa cca 20 min.
Se scoate peste de la rece si aseaza intr-un vas termoizolant(yena) si se garniseaza cu legume si se unde cu pasta de usturoi.
Se da la cuptor din cand in cand se stropeste pestele cu vin alb.

Ingrediente reteta

  • pastrav 2 bucati
  • ardei 3 bucati
  • ceapa 2 bucati
  • rosii 2 bucati
  • usturoi 2 bucati
  • vin alb 200 mililitri
  • ulei 50 mililitri

pastrav cu sos de legume la cuptor : 1 comentarii

  • o nuuuu!!!adevarat ca daca nu stii sa te reglezi prinzi ce "da domnul" dar metodele astea..e greu...recomand sa se utilizeze un plumb de contrul...mai simplu:se ia o bila de 10 grame se infasoara prin gaurile acesteia de minim 5 ori nailon se fac cateva noduri ca sa nu se dezlege...cu carligul batului folosit la pescuit se prinde bila respectiva ...rezultatul...bila pe fund se "ridica" pluta pana cand o vede-ti la suprafata si asta e neica...
    si la apa statatoare si curgatoare eroarea este atunci cand tre sa masori la distanda foarte mare...dar si acolo sunt metode mult mai "istete"..eu fara probleme masor chiar si pt culisabila pana la 12 m adancinea la stationar,exact fara eroare..asa ca puteti sa incercati..va recomand..