Pastrav fiert

Detalii

Porti 2
Timp 45

Descriere pastrav fiert

Zarzavatul taiat rondele impreuna cu condimentele se fierbe intr-o jumatate de litru de apa, timp de 20 de minute.
Apoi se adauga pastravii curatati, dar vascozitatile exterioare nu se sterg, pentru ca pastravul fiert sa se albastreasca frumos.
Pestele se introduce in apa clocotita, dar flacara se da la mic si se acopera cu un capac pentru a asigura o fierbere de jumatate de ora in apa fierbinte, care sa nu clocoteasca.
Se scurge apa, iar pastravii se stropesc cu unt topit si se aseaza pe un pat din legume.

Ingrediente reteta

  • pastravi 2 bucati
  • unt 50 grame
  • morcovi 2 bucati
  • telina mica 1 bucati
  • patrunjel radacina 1 bucati
  • ceapa rasa 1 linguri
  • piper boabe 5 bucati
  • otet 2 linguri
  • patrunjel verde-legatura 1 bucati

pastrav fiert : 0 comentarii

Nu exista comentarii