pe unde ati pescuit anul asta?

Pescuit Sportiv
Share
Acum cind pentru majoritatea pescarilor sezonul e aproape mort, frig, ploaie plus neveste isterice care iar tipa ca stau in casa de sarbatori, ca am cheltuit toti banii cu iesirile noastre la pescuit (a mea cel putin banuiesc ca nu e un caz singular) poate dezvaluiti si voi ce ati mai invatat anul asta si prin ce locuri noi v-ati preumblat. Eu personal anul asta am fost 2 ori in delta dar fara mari capturi dar... ultima data am descoperit un canal de stiuca chiar la Vulturu... pe 12 noiembrie sint acolo.. in rest aceleasi amaraciuni de balti.. cu aceleasi povesti siropoase.. week-endul asta am fost de vineri pina dum adik azi dim la concurs la greaca.. mare balta domne...26 Kg de crap in 3 zile si 2 nopti.. mai mult luam pe o balta fara pretentii de carpodrom.. dar in fine.. am mai invatat ceva...

pe unde ati pescuit anul asta? : 6 comentarii

  • anul acesta a fost prima data cand am mers pe mures in sus in zona ludus/chetani jud mures si am prins crapi,in mures si carasi la o baltuta de la crescatoria din iernut .credeti-ma am fost extrem de multumit promit sa merg si la anul,mai ales ca sant si niste locuri superbe!!!!

  • anul acesta cel mai bine m-am distrat in canalul care iese din parches (mai jos de isaccea).am prins stiuca si avat ( la lingurita si rotativa mica).am prins la rotativa mica si somotei .

  • ati fost careva pe la sabangia? merge ? este ceva sau te duci degeaba?

  • idem speed+un brat paralel cu macinul unde astept sa se potoleasca ploile ca sa pot intra pe dig(banuiesc ca stiti ca pe acolo se pun bariere cand ploua ca sa nu se strice drumul).acolo am sa stau 1 zi pe locurile de crap si daca nu mai vrea sa manance am sa ma mut in zona cu stiuca(pt asta am sa merg pregatit cu vre-o 150 carasei,asta e baza,dar si pentru cine este pasionat de blinchereala )

  • lucica am fost pe bratul macin,la o locatie excelenta,capturi:stiuca,avat,crap(+ciortan)platica(+carjanca)caras mare (peste juma de kg)in delta nu am mai ajuns si nu cred ca in urmatorii doi trei ani mai voi ajunge!!!!!!

  • este bine ca totusi ai prins dar sunt balti pe care mergi si nu agati nimic