permis pescuit

Permise pescuit
Share
va rog, poate sa-mi spuna cineva , dupa ce am platit taxa de 30 ron la terzorerie , unde ma duc in continuare pt. obtinere permis ANPA ?

permis pescuit : 21 comentarii

  • vladimir ma faci sa rad

  • salutare pscari bani asociatiilor puteti sa ai comparati cu rovinieta ce se face de bani care ai dam pe rovinieta?..nimic....pentru permise de pescuit? tot asa asta este romania sa nu uitam ca si noi facem parte din ea fire antinse celor care le place frigul

  • buna seara prieteni.am citit adineaori pe forum comentariile voastre si sunt si mai nedumerit decat am fost cand am intrat cu gandul ca poate aflu si eu daca pot pescui legal in romanica asta.chiar nu ne spune nimeni nimic?eu am vizat anul trecut permisul la o asociatie din cluj si am pescuit fara probleme atat la ses cat si la munte.spun fara probleme pentru ca nu m-a intrebat nimeni de sanatate.va rog sa-mi spuneti daca acel carnet eliberat de anpa si care costa doar 30 de lei este valabil atat la ses cat si la munte.daca da,se mai pune problema sa stim care sunt apele aflate in administrarea cuiva si cine este acel administrator.am inteles ca in acele locatii poti pescui doar dupa regulile facute de cel care le administreaza.buuunnn.acum va intreb daca cel care administreaza acele ape n-ar trebui cumva sa se ocupe de cel putin cateva probleme si anume:
    -popularea cu specii de pesti;
    -intretinerea curateniei in zona;
    -combaterea braconajului(boala mare la noi)
    -precum si alte asa zise maruntisuri care vor duce incet incet la disparitia noastra a pescarilor si stiti de ce.
    no, multam fain pentru raspunsuri si fiiirrrr inntttiiinnnssss.

  • de ce dati bani asociatilor? va puteti lua si cartonasul anpa (permisul) platind la trezorerie..cu drept de a pescui in toate apele publice..care costa 30 lei..iar pentru studenti/elevi-reducere.. care nu e valabil pe siret(la gl) si nici in delta dunarii.

    http://www.anpa.ro/index.php/component/content/article/9-anunturi/10-in-atentia-pescarilor-sportivi-din-judetul-galati-.html

  • intrebare:

    daca nu am avut permis anul trecut, cum pot pescui pe ape naturale pana la tiparirea noilor permise anpa? chestia ca nu s-au tiparit nu tine de mine, si ce drept de control au ei daca nu au ce controla? aiurea... ca toate cele in tara asta... punem caruta inaintea boilor si ne intrebam de ce nu merge...

  • multumesc, frati pescari pentru actualizare raspunsuri pe 2012. tot ce scrieti este important pentru mine si ceilalti care intra in acest site.
    deci ,pentru 2012 , nu se stie nimic sigur(ca de obicei in tara noastra!!)
    va multumesc, astept in continuare noutati de la voi si "fir intins si varga indoita pe 2012"

  • salut,
    am fost ieri la ministerul agriculturii( universitate).si aici aceeasi chestie-raman valabile permisele de anul trecut anpa ( cele de 30 lei).
    prin februarie sau martie sa revenim.

  • baieti, pe fluturas scrie clar asociatia judeteana a pescarilor sportivi galati. ajps. fiind judeteana banuiesc ca ar trebui sa aiba in mai multe judete. nu au numar de telefon in schimb au adresa de site: www.ajps.ro. lulu daca nu ma insel esti galatean. adresa de pe fluturas in piata energiei(la general)linga oficiul postal, unde e statia de maxi taxi acum.

  • zilele trecute mi-am platit cotizatia la ajps galati pentru anul 2012 - doar doi lei. cartonul anpa se va procura ulterior, dupa tiparire. taxa din cate stiu, se va achita la trezorerie - in jur de 30 lei. pana cand apar noile cartoane raman valabile permisele vechi. la fel si cu pg-ul.
    dovada aici: http://www.viata-libera.ro/societate/26222-vizele-pg-pentru-pescari-raman-valabile-si-in-2012

  • problema e cu obtinerea pg deoarece politia de frontiera nu acorda permis daca nu ai carton anpa.m-am interesat la cei abilitati si au ras,nu-i problema lor daca nu s-a tiparit.