Pescuit Mania , pescuitul sportiv in Romania | Pescuit Mania - Contact Inscriere
Cont utilizator
User:
Parola:
Retine datele
Am uitat parola

Pescuit la baraj Movileni [0]

Cauta partida de pescuit dupa numele balti.

Pescarii comenteaza partidele efectuate pe baltile si lacurile de pescuit. Comentariile de pescuit de pe baraj Movileni includ note despre impresia balti, taxele platite precum si posibilitatea de a oferii detalii despre desfasurarea partidei cu descrierea locului, nadei folosite, pestilor prinsi. Pe baza acestor partide de pescuit se realizeaza top balti 2021. Astfel este foarte important sa adaugi partida ta cu cat mai multe detalii despre:

  • pestele prins
  • nota acordata pentru impresie
  • nade si momeli folosite
  • taxa platita pe balta - daca este cazul

Cele noi noi partide de pescuit baraj Movileni

Baraj baraj Movileni

Traseu

din bariera mun Focsani, pe E85, spre Bacau, iar dupa ce ati iesit din localitatea Garoafa, treceti podul peste raul Putna si la circa 150 m este indicator catre localitatea Ciuslea. Virati dreapta si tineti drumul principal pana in apropierea balastierei si apoi pana la baraj.

Descriere

atat in amonte cat si in aval de baraj se prinde peste frumos, din pacate ecosistemul a fost distrus odata cu pornirea hidrocentralei, in anul 2011 (in special in aval). in baraj se pescuieste de regula cu barca, luciul de apa fiind foarte intins. Cel mai bine a mancat anul acesta (2011) la vierme, pufuleti rama sau coropisnita, insa in anii anteriori a mancat foarte bine la mamaliga naturala, cra