Balta Iazul Tautesti

Iasi / Breazu-Tautesti
Share

Descriere - Balta Iazul Tautesti

Iazul Tautesti oferă o panorama completa asupra naturii fiind si un loc ideal pentru pescuit, recreere in mijlocul naturii aproape de Iasi .

Iazul Tautesti situat on Iasi are o suprafata de 17 hectare si este populata cu specii de crap, cten, știuca, somn si caras.

Pe lac găsiți si o terasa unde se pot cumpăra dulciuri, sucuri , ...

Traseul pana la Balta Iazul Tautesti

Balta Tautesti este situata la 10 km de Iasi. Traseul pe care trebuie sa il parcurgeti este unul simplu si scurt, si anume, de la iesirea din Copou, dupa indicatorul care anunta iesirea din localitatea Breazu, faceti stanga, si mai parcurgeti aproximativ 1 km pe drum agricol.

1. Înainte de instalarea pe locul de pescuit, PESCARUL va consulta prezentul regulament şi va achita taxa corespunzătoare pentru pescuit. Achitarea taxei reprezinta ACORDUL pescarului fata de prezentul regulament.

2. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele de mai jos, va fi scos imediat de pe bazin cu interzicerea definitiva a accesului ulterior in cadrul Complexului TAUTESTI.

3. Bonul corespunzator taxei de pescuit va fi pastrat si prezentat pentru control.

4. Accesul cu autovehicule in perimetrul lacului este permis doar pentru transportul echipamentului (la inceperea si la finalul partide). EXCEPTIE au persoanele cu dizabilitati si pescarii care participa la un concurs organizat.

5. Prin „zi de pescuit” se intelege intervalul de timp cuprins intre orele 06.00 – 18.00. In cazul partidelor de 12h, respectiv ora 18.00 a zilei in curs – 18.00 a zilei urmatoare in cazul partidelor de 24h.

6. Numarul de scule folosit este de 4 lansete si bat de mana.

7. Este recomandata folosirea saltelei de primire si a spray-ului antiseptic la partidele C&R, pentru evitarea ranirii pestilor eliberati. Daca nu detineti aceastea pot fi solicitate de la personalul complexului contra cost (5 lei/12 H - saltea primire).

8. Este interzis pescuitul cu monturi ce contin mai mult de un carlig (la „bomba”, „placuta”, „japca” (coasa),, etc.). Sunt acceptate monturile de tip plumb pierdut/culisant, naditor pierdut/culisant cu maxim un carlig.

9. Sotul/Sotia si copilul (cu varsta maxima de 14 ani) persoanei care a achitat taxa corespunzatoare are dreptul sa foloseasca una dintre unditele sau lansetele pescarului platitor.

10. Pe toata durata de timp rezervata pentru pescuit, personalul de securitate are dreptul de a controla si cantari pestele capturat.

11. Pestele retinut trebuie pastrat doar in juvelnic ecologic pe toata durata partidei de pescuit. Este interzisa pastrarea pestelui in pungi de plastic, recipiente cu apa sau depozitarea acestuia in masina.

12. Capturile de CTENO (cosas), STIUCA, SALAU si BIBAN indiferent de greutate, vor fi eliberate imediat inapoi in lac in stare vie si fara a fi ranite.

13. ESTE permisa plantarea cu ambarcatiuni pentru momeala (navomodel).

14. ESTE permis gratarul in zonele special amenajate in acest sens.

15. Scaldatul este INTERZIS.

16. Pescuitul pe timp de noapte este permis doar in sistem “prinde si elibereaza”.

17. Orice TENTATIVA DE RETINERE ILEGALA va fi comunicata organelor de politie iar persoana vinovata va fi actionata in instanta in vederea recuperarii prejudiciului creat.

18. Administratia Iazului TAUTESTI este exonerata de orice raspundere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau de neatentia pescarului si insotitorilor acestuia, atat pe apa cat si pe uscat.

19. ADMINISTRATIA LACULUI ISI REZERVA DREPTUL DE A-SI SELECTA CLIENTII.

In partidele C&R se pot retine: caras la liber si exemplare de crap intre 1-3 Kg/bucata cu pret per Kg

VA ASTEPTAM CU DRAG la Tautesti !

FIRE INTINSE !

Taxe 2024 Balta Iazul Tautesti

Poze Balta Iazul Tautesti

Capturi Balta Iazul Tautesti

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta iazul tautesti

Balta Iazul Tautesti : 0 comentarii

Nu exista comentarii