Balta Ivascoaia

Botosani / Flamanzi
Share

Descriere - Balta Ivascoaia

Balta Ivascoaia prezinta zone cu stuf unde se gasesc locuri ideale de pescuit. Balta nu este pescuita cu navodul, are ca destinatie doar pescuitul sportiv. Locatia are un caracter rustic, pentru cei care iubesc natura este locul ideal de a iesi in natura.

Traseul pana la Balta Ivascoaia

Balta se afla la 2-3 Km de localitate Flamanzi. Se merge spre Plugari (din intersectie) pana la capatul satului apoi se face dreapta; se merge pe camp cam 2 Km, drumul este de tara.

de revizuit

Taxe 2024 Balta Ivascoaia

    Cititi regulamentul balti pentru optiunile de retinere aferente categoriilor de taxe
  • 12h 50 RON

Dotari - Balta Ivascoaia

Poze Balta Ivascoaia

Capturi Balta Ivascoaia

    Nu exista capturi asociate

Balta Ivascoaia : 2 comentarii

  • dupa parerea mea,balta este ok, asezare/peisaj frumos. nu se fac figuri de genul azot sau hranire intensa inainte de weekend. taxa 50ron/zi, se poate pescui si noaptea, se retine 5 kg de crap/cteno, la caras fara limita. a fost repopulata in toamna 2011 cu puiet de crap. mai multe detalii la nr din descriere, admin balta.

  • se mai poate ajunge si astfel: intre flamanzi si frumusica, din curba se face dreapte, se trece pe sub podul de cale ferata (nu este linie ferata, doar a vrut sa se construiasca inainte de '89),apoi se traverseaza imasul spre sud-est, se trece prin albia unui parau (am trecut cu dacie 1310, logan, opel astra, opel vivaro, deci se poate trece fara probleme), si se ajunge pe dig. pe timp ploios mi se pare mai accesibil decat traseul descris mai sus.