Balta Magic Lake

Covasna / Coseni
Share

Descriere - Balta Magic Lake

Balta Magic Lake un lac rezultat dintr-o balastiera, nu este foarte mare dar are potențial imens. se afla 10 km de Sfântu Gheorghe in Covasna.

Balta are pești din diverse specii inclusiv sturioni. Exista 2 bălti una in regim prinde si eliberează alta cu reținere unde pestele se plătește la kg. 

pe Magic Lake se pot închiria căsuțe pentru un conform sporit.

Program balta cu reținere:

08.00-18.00, balta C&R program non stop.

Traseul pana la Balta Magic Lake

Brasov-Sf.Gheorghe(Covasna)in centrul localitatii Coseni,spre stanga. Se continua drumul prin sat,spre raul Olt,dupa aprox.1 km se ajunge la balta

1. Fiecare pescar are obligaţia de a se prezenta la angajţii lacului cu actul de identitate!

2. Pescarul poate să pescuiască cu maxim 3 lansete sau undiţe, dotate obligatoriu cu un singur cârlig şi plumb, sau momitor, este obligatoriu montura cu posibilitatea eliberării plumbului sau momitoruli, în cazul ruperii firului principal! Este strict interzis pescuitul la “BOMBA”, „ARICI” etc!!!

3. Taxele de pescuit sunt urmatoarele: Dacă veniţi cu un prieten pescar, şi doriţi să împărțiți un loc de pescuit, taxele sunt la 75 Ron per pescar pe 24 de ore!

4. Locul de pescuit aferent taxei, este de 10 mp amenajat pentru confortul pescarului şi la o distantă care să-i confere pescarului o intimitate!

5. Corturile pot fi amenajate, deasupra locului de pescuit!

6. Locurile de pescuit pot fi ocupate în prima zi din intervalul rezervării între orele 18 00 -19 00 după amiaza şi se eliberează în ultima zi din intervalul rezervării orele 18 00 -19 00 după amiaza.

7. Pe baltă se practică doar pescuitul Catch & Release (Prinde şi Eliberează), capturile nu se pot reţine indiferent de greutate şi se vor elibera imediat in stare vie şi fără a fii rănite!

8. În cazul în care se constată că un peşte a fost rănit, se va percepe o taxa de 40 lei/kg pentru peştele respectiv, iar pentru un exemplar mai mare de 10 kg se va percepe o taxa de 80 lei/kg!

9. Folosirea saltelei de recepție de tip „cradle” (cu cadru metalic) sau de tip „barcuta”, şi spraiului dezinfectant pentru crap sunt obligatorii! În cazul în care nu dețineți o astfel de saltea, puteți să închiriaţi de la personalul băltii!

10. Aruncarea monturii pe diagonală este interzisă, pentru a evita astfel deranjul pescarilor poziţionaţi pe porţiunile de mal învecinate!

11. Nu se poate planta sau nadei din barcă, nadirea se face numai de pe mal!

12. Pe această baltă sunt interzise înjurăturile, petrecerile, surse de poluare fonică (muzica, cântatul sau conversațiile gălăgioase) şi oricare alte activităţi care pot deranja ceilalţi pescari aflați pe baltă!

13. Sunt interzise scăldatul, ruperea arborilor de pe mal, aprinderea focului pe iarbă!

14. Pescarul care va fi găsit că nu respectă unul din punctele de mai sus, va fi scos imediat de pe baltă, fără restituirea parţială, sau integrală contravalorii biletului!

15. Pe această baltă, cel care va fi prins că sustrage (ASCUNDE) peşte, se face vinovat de FURT, faptă penală pedepsită de art. 228 Cod Penal. Vinovaţii vor fi reclamaţi organelor de poliţie!

16. Pescarul se va deplasa la locul de pescuit cu mijlocul de transport utilizat (masina personală), va descărca bagajul, dupa care masina va fi adusă în parcare!

17. Pescarul va anunţa administraţia în momentul plecării, şi se va supune la verificarea bagajelor şi bunurilor personale, şi ale însoţitorilor acestuia la părăsirea locaţiei, utilizarea bălţii şi ale serviciilor de către pescari, şi persoanele însoţitoare având valoare de acceptare tăcită a acestei condţionări!

18. Pescarii au obligaţia ca după încheierea partidei de pescuit să lase locul curat (fara chistoace de ţigari, coji de seminţe, sticle goale, cutii metalice de orice tip, etc) prin colectarea tuturor deşeurilor, şi resturilor menajere în coşurile de gunoi!

19. Locul de pescuit se poate ocupa NUMAI PE BAZA DE REZERVARE

20. Pescarii pot renunţa la rezervări cu 2 zile înaitea datei de început al rezervării!

21. Administraţia S.C. ACVA PROD CONNECTION S.R.L. este exonerată de orice răspudere civilă, administrativă, şi materială pentru orice formă de accidente, incidente, şi urmări generate ale activităţilor personale, ale vizitatorilor, pescarilor şi însoţitorilor acestora, cauzate voit, din neatenţie, sau de persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice!

Încălcarea oricărei norme de conduită prevăzute în regulament conferă dreptul administraţiei bălţii de a restricţiona accesul pe baltă şi dreptul la pescuit!

Taxe 2024 Balta Magic Lake

Poze Balta Magic Lake

Capturi Balta Magic Lake

Activitate balta magic lake

Balta Magic Lake : 0 comentarii

Nu exista comentarii