Pescuit Mania , pescuitul sportiv in Romania | Pescuit Mania - Contact Inscriere
Cont utilizator
User:
Parola:
Retine datele
Am uitat parola

Pescuit la Pescaria Pestisorul de Aur [0]

Cauta partida de pescuit dupa numele balti.

Pescarii comenteaza partidele efectuate pe baltile si lacurile de pescuit. Comentariile de pescuit de pe Pescaria Pestisorul de Aur includ note despre impresia balti, taxele platite precum si posibilitatea de a oferii detalii despre desfasurarea partidei cu descrierea locului, nadei folosite, pestilor prinsi. Pe baza acestor partide de pescuit se realizeaza top balti 2020. Astfel este foarte important sa adaugi partida ta cu cat mai multe detalii despre:

  • pestele prins
  • nota acordata pentru impresie
  • nade si momeli folosite
  • taxa platita pe balta - daca este cazul

Cele noi noi partide de pescuit Pescaria Pestisorul de Aur

Balta Pescaria Pestisorul de Aur

Traseu

Pesaria se afla pe stada C-tin Ticu Dumitrescu nr, 39-40, colt cu Constitutiei.Se poate ajunge de pe Calea Timisorii, se intra pe strada Posada sau pe strada Constitutiei.

Descriere

Este o pescarie cu traditie, fondata in anii 90 purtand numele Pescaria Pestisoul de Aur. Este intinsa pe o suprafata de 1,2 ha cu loc de joaca pentru copii si o terasa rustica mare pentru aprox. 100 de persoane dotata cu ceaune, cuptor si mai multe grill-uri, puse la dispozitia pescarilor. Pescaria se poate inchiria pentru diferite concusuri sau evenimente. In pescaria noastra puteti gasi exempla