Balta Saftica 2

Ilfov / Saftica
Share

Descriere - Balta Saftica 2

Drumul judetean Ploiesti- Bucuresti :Dupa baltile de la Tancabesti prima balta pe dreapta .La intrare in Saftica se face dreapta pana la un Institut de Cercetare de acolo se vede balta in dreapta se poate opta ptr 3 balti in acel complex,dar nu va duceti in week-end..dau mancare la pesti si le da drumu la apa .

Pe balta se prinde in general qteno si crap,este si somn dar nu stiu la ce trage sau nu stiu cat de mare este ..am vazut o captura de crap comun la 12 kg pe un alt site prinsa pe balta asta .

Peste este ..sare tot timpul,dar poate e satul.

Fir intins!

Traseul pana la Balta Saftica 2

Drumul judetean Ploiesti- Bucuresti :Dupa baltile de la Tancabesti prima balta pe dreapta .La intrare in Saftica se face dreapta pana la un Institut de Cercetare de acolo se vede balta in dreapta se poate opta ptr 3 balti in acel complex,dar nu va duceti in week-end..dau mancare la pesti si le da drumu la apa . Pe balta se prinde in general qteno si crap,este si somn dar nu stiu la ce trage sau nu stiu cat de mare este ..am vazut o captura de crap comun la 12 kg pe un alt site prinsa pe balta asta . Peste este ..sare tot timpul,dar poate e satul. Fir intins!

Nu exista regulement pentru

Balta Saftica 2

Taxe 2024 Balta Saftica 2

Dotari - Balta Saftica 2

Poze Balta Saftica 2

    Nu exista imagini asociate

Capturi Balta Saftica 2

    Nu exista capturi asociate

Balta Saftica 2 : 0 comentarii

Nu exista comentarii