pescuit la rapitor

Tehnici de pescuit
Share
salutare!acum am inceput pescuitul la spinning si vreau sa stiu cum sa avansez.de ce ace,fire,plumbi am nevoie si de ce monturi.sincer nu prea imi place sa pescuiesc la somn deoarece se pescuieste noaptea.vreau sa aflu tainele la biban,pastrav,salau,stiuca,avat si clean.va multumesc foarte mult.

pescuit la rapitor : 17 comentarii

  • acuma nu cred ca a fost, dar vad ca nu prea se mai stie nici de caterinca, nici de glume... suntem din ce in ce mai fustrati de lipsa de peste :))

  • mai ionut zi si tu n-a fost nesimtit?admin scoate-l pe bulangiul ala de aici da-l in c...t

  • da, ma poti gasi si pe mess: zanderlures


    @admin
    va bagati prea mult la moderare, trebuie lasate mesajele, nu cenzurate, ca ne mai amuzam si noi cu ceva 'picanterii' :)))

  • moderat de admin

  • ionut the carp stai linistit.te inteleg perfect.si io is cu scoala si akm am greva.apropo:ala e messul tau?

  • salut ionut,
    imi cer scuze de intarziere dar am intrat in sesiune si nu prea mai am timp de forumuri.

    pentru clean pe lac eu cele mai bune rezultate le-am avut cu voblere rapala countdown de 3cm culori trout si rainbow trout, voblere river 2 sea baby crank g11(bleu pal), si rotative bluefox 00. de asemeni este de urmarit comportamentul de hranire al lor pentru ca sunt momente cand acestia mananca la suprafata apei, 'muscaresc'; atunci este recomandat sa dai cu voblere plutitoare. unele din cele mai bune voblere de la noi sunt cozma, dar dureaza ceva vreme sa inveti sa pescuiesti cu ele deoarece sarma de care legi voblerul trebuie reglata.

    la pastrav nu am o experienta asa mare, nu am prins decat cativa pe lac, majoritatea i-am prins pe rau. pe lacuri iti recomand lingurile berti taifun si voblerele rapala countdown de 3 si 5 cm in culoarea rainbow trout(astea sunt singurele pe care am prins eu) iar pe rau rotative argintii bluefox 00 sau panther martin 00 argintii, argintii cu puncte rosii, sau roz cu punte negre/rosii

    la avat cel mai bine am prins cu rotative nr 2, 3 argintii complet, voblere rapala shad rap sau original floating 5-9cm alb transparent sau sidef(nu stiu exact cum se numesc ele in catalog)

    la biban cele mai bune rezultate le-am avut pescuind cu plastice (shaduri si gruburi) pe jiguri usoare 2-4grame. iti recomand shadurile si gruburile de la relax de 3cm culorile: alb sidef, alb glitter, motoroil, motoroil glitter, rosu glitter, verde glitter si mov cu glitter. de asemeni carligul jigului tre sa fie marimea 8, 6 sau cel mult nr 4.

    daca mai ai si alte intrebari imi poti scrie si pe mail: [email protected]

  • eu unul nu cred deoarece maxy e fratemeo si suntem amandoi de rapitor


    fir intins lu frateme0

  • :-000 asta cam asa e cum zice maxy!:-)))

  • daca le-ai zice ceva de crapi ... nu ai stie de unde sa iei idei ... 80 % de aici is crapari asa ca nu te obosi sa mai scri ... fir intins frati0are

  • nu ma ajuta nimeni???????


    va roooooog...........................