Peste a la grec

Detalii

Porti 4
Timp 2

Descriere peste a la grec

Ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc in ulei, apoi se adauga rosiile curatate de pielita si seminte taiate marunt, spanacul si macrisul spalate si taiate marunt, ceapa verde taiata si se calesc toate, pe foc, pana se inmoaie. Se presara verdeata tocata, piper, sare, se toarna 2 pahare de apa si se fierb in continuare. Se introduce peste legume pestele taiat bucati, se acopera vasul si se fierbe la foc mic. Cand pestele este fiert si sosul a capatat o consistenta mai groasa, se serveste cu felii de lamaie.

Ingrediente reteta

  • peste 1000 grame
  • rosii 750 grame
  • catei usturoi 3 bucati
  • ceapa 1 bucati
  • lamaie 1 bucati
  • spanac 250 grame
  • macris 250 grame
  • patrunjel verde 10 grame
  • marar verde 10 grame
  • fire ceapa verde 5 bucati
  • ulei 50 mililitri
  • sare 5 grame
  • piper 5 grame

peste a la grec : 0 comentarii

Nu exista comentarii