Peste a la grec

Detalii

Porti 6
Timp 60

Descriere peste a la grec

Se pune pestele intr-un vas ,(care merge la cuptor), se stopeste cu zeama de lamiae , se condimenteaza, apoi se da la frigider acoperit cu folie alimentara, pentru 30min.

Amestecam sucul de rosii, vinul, uleiul, cimbrul si acest sos se toarna peste peste (dupa ce este scos de la frigider).
Potrivim de sare si piper si dam la cuptor pentru 40-50min.
In vas ,se va forma un sos mai gros, ca cel dintr-o conserva de peste( de tomate, bineinteles).

Se serveste cu lamie si garnituri de orez, cartofi, legume fierte .

Ingrediente reteta

  • macrou 1000 grame
  • suc de rosii 200 mililitri
  • vin 200 mililitri
  • ulei 50 mililitri
  • lamaie 1 bucati
  • usturoi(catei) 6 bucati
  • foi de dafin 2 bucati
  • condimente pt peste(plic) 1 bucati

peste a la grec : 0 comentarii

Nu exista comentarii