Peste cu ceapa la cuptor

Detalii

Porti 3
Timp 3

Descriere peste cu ceapa la cuptor

Pestele se curata de solzi se eviscereaza,se spala si se presara cu sare.Se lasa sa stea 1-2 ore.Ceapa se taie solzi si se presara intr-o tava,se stropeste cu untdelemn si vin si se da la cuptor la foc potrivit pana se ingalbeneste.Din cand in cand se amesteca.Pestele si ciupercile se pun peste ceapa,se presara cu piper si se ung cu sosul din tava.Se dau la cuptor la foc potrivit.Din cand in cand se ung cu sosul care se lasa in tava.Se serveste fierbinte cu garnitura de ceapa si ciuperci alaturi.

Ingrediente reteta

  • peste 1500 grame
  • ceapa 6 bucati
  • ciuperci 20 grame
  • sare,piper 5 grame
  • untdelemn 100 mililitri
  • vin alb 100 mililitri

peste cu ceapa la cuptor : 2 comentarii

  • rolandpopcev@ diferenta dintre feeder si arc este consistenta nadei si norul creat de nada , in cazul feeder-ului. pestele vine atras de norul de nada din feeder care se goleste in maxim 10 minute.
    daca sunt putini pesti sau mofturosi ,fedeerul e castigator.

  • pescarii nostrii v-ar spune k la noi se practica stilul de f.f.f.f.f. mult timp,numai k in loc de cosulet se foloseste arc-momitor...asa k: "a l'autres mesieures" -cum ar spune lafontaine...