Peste cu ciuperci

Detalii

Porti 4
Timp 60

Descriere peste cu ciuperci

Pestele curatat se pune intr-o tava unsa in prealabil cu unt(vas termic), impreuna cu ciupercile spalate si taiate in felii mari in jurul lui, Se adauga rosiile taiate rondele mai groase, piperul, foaia de dafin, cimbrul si se sareaza dupa gust.

Vasul se introduce in cuptor la foc mediu, unde se lasa cca o ora, ca pestele sa se friga incet; pestele se stropeste cu sosul din cind in cind si cu putin vin, atit pestele cit si ciupercile. Dupa ce s-a rumenit pe o parte, pestele se intoarce pe partea cealalta. Cind este gata, se serveste cald, cu ciupercile alaturi, presarate cu marar sau patrunjel.

Ingrediente reteta

  • peste 1000 grame
  • rosii 4 bucati
  • ciuperci 500 grame
  • unt 200 grame
  • vin alb 200 mililitri
  • dafin 1 bucati
  • cimbru 10 grame
  • marar 1 bucati

peste cu ciuperci : 0 comentarii

Nu exista comentarii