Peste cu legume si maioneza de post

Detalii

Porti 6
Timp 60

Descriere peste cu legume si maioneza de post

Curatati morcovul, cartofii, telina si radacina de patrunjel, le taiati bucatele si le fierbeti in apa cu condiment dupa gust.
Cand sunt pe jumatate fierte, adaugati legumele trecute sub un jet de apa rece si potriviti gustul de sare si piper.
Scoateti apoi legumele fierte, le lasati sa se scurga si puneti pestele la fiert in zeama ramasa pentru 5-10 minute.
Nu-l lasati pe foc mai mult pentru ca se sfarama.
Preparati apoi maioneza: curatati usturoiul, il pisati si-l frecati cu ulei pana obtineti o maioneza.
Scurgeti si spalati bine ciupercile, le taiati felii si le amestecati cu legumele fierte si maioneza de usturoi.
Asezati apoi pestele si legumele pe un pat de salata.
Presarati verdeata taiata fin si mancarea e gata.

Ingrediente reteta

  • file de peste 1000 grame
  • morcovi 2 bucati
  • cartofi 3 bucati
  • telina 1 bucati
  • patrunjel radacina 1 bucati
  • ciuperci conserva 200 grame
  • mazare 200 grame
  • fasole verde borcan 200 grame
  • usturoi (catei) 6 bucati
  • ulei 100 mililitri

peste cu legume si maioneza de post : 0 comentarii

Nu exista comentarii