Peste cu masline

Detalii

Porti 4
Timp 2

Descriere peste cu masline

Pestele se curata,se taie in felii potrivite,se pune putina sare si se lasa acoperit o ora,apoi se prajeste.Se caleste ceapa,se pune putina boia de ardei,iar deasupra pestele prajit.Se amesteca faina cu vinul,putin cate putin,se toarna peste peste si ceapa,apoi se adauga maslinele bine spalate,boabele de piper,feliute de lamaie fara coaje,si o lingurita de paste de tomate dizolvate cu putina apa rece.se lasa sa fiarba la foc domol,intr-un vas acoperit cu capac.Se serveste rece.

Ingrediente reteta

  • peste 1500 grame
  • ceapa 4 bucati
  • boia de ardei 3 grame
  • untdelemn 100 mililitri
  • faina 20 grame
  • vin 150 mililitri
  • masline 100 grame
  • boabe piper 5 bucati
  • sare 5 grame
  • lamaie 1 bucati
  • pasta tomate 1 linguri

peste cu masline : 0 comentarii

Nu exista comentarii