Peste cu pasta de morcov

Detalii

Porti 2
Timp 15

Descriere peste cu pasta de morcov

Se pun morcovul taiat mare la fiert intr-un vas cu apa care sa-l acopere . Se pune putina sare si se lasa sa fiarba . Intr timp se pune untul la topit intr-o tigaie si apoi se pune pestele dezosat la prajit .Pestele se condimenteaza cu sare curry si piper negru dupa gust . Se adauga putina sare si se lasa sa se prajeasca bine , sa se rumeneasca . Cand sau rumenit bine se adauga rosiile si se lasa pana pocnesc .Dar in acest timp se scoate morcovulsi se paseaza bine pana se obtine o pasta . Aceasta se pune pe o farfurie apoi se scoate pestele si se aseaza langa pasta de morcov si apoi rosiile .Peste pasta de morcov de pune putin unt fierbinte . Se orneaza cu mararul taiat marunt si patrunjelul frunze . Se poate servi cu ceva garnitura acrisoara si cu paine calda . Pofta buna !

Ingrediente reteta

  • peste dezosat - fleici 2 bucati
  • morcov 2 bucati
  • sare 30 grame
  • piper negru macinat - pliculet mic 1 grame
  • unt 50 gr - plic 1 bucati
  • rosii mici 20 bucati
  • curry 1 grame
  • patrunjel verde frunze 4 bucati
  • Marar verde 2 grame

peste cu pasta de morcov : 5 comentarii

  • fain articol

  • parerea a mea este,ca pe lacuri grosimea ideala de fir este de 0.25-0.28 mm.pe rauri folosesc fir de 0.35,pentru-ca sunt mai multe acataturi si cind se acata de fir o creanga cu frunze purtat de apa,vorbesti singur,daca ai avut fir slab.
    inportant este calitatea firului.
    fir intins

  • ironic sau nu,oricum pt multi e o noutate.mai vazusem si pe pvtv o astfel de prezentare.

  • keluely nu-i nevoie sa fi ironic nu-i nevoie nici macar sa citesti articolele mele.

  • pretene esti cel mai tare in curand o sa vedem pv ady 7