Detalii
Porti | 2 |
Timp | 45 |
Descriere peste cu slanina
Pestele decongelat se taie felii.
Fiecare felie de peste se asaza pe cate o felie subtire de slanina si se ruleaza impreuna.
Rulourile se fixeaza cu scobitori, se asaza intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor pana devin crocante si rumene.
Zeama se amesteca cu smantana, iar compozitia se toarna peste peste si se lasa la incalzit.
Fiecare felie de peste se asaza pe cate o felie subtire de slanina si se ruleaza impreuna.
Rulourile se fixeaza cu scobitori, se asaza intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor pana devin crocante si rumene.
Zeama se amesteca cu smantana, iar compozitia se toarna peste peste si se lasa la incalzit.
Ingrediente reteta
-
peste oceanic congelat 500 grame
-
slanina afumata 200 grame
-
smantana 100 mililitri
peste cu slanina : 0 comentarii