Peste florentin

Detalii

Porti 4
Timp 30

Descriere peste florentin

Se fierbe spanacul in apa cu sare si se scurge de apa prin presare. Daca este congelat, se lasa sa se dezghete si se scurge presandu-l intr-o sita deasa.
Se amesteca cu jumatate din unt, se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.
Se asaza intr-un vas termorezistent. Pestele se taie in opt felii de grosimea a doua degete, se sareaza si se prajesc in untul ramas.
Feliile prajite se asaza pe stratul de spanac, iar pe margini ouale taiate rondele.
Se presara cascaval ras. Se da la cuptor 15 minute.
Se orneaza cu foi de salata verde.

Ingrediente reteta

  • macrou congelat 600 grame
  • spanac 500 grame
  • oua fierte 2 bucati
  • unt 100 grame
  • cascaval ras 100 grame

peste florentin : 0 comentarii

Nu exista comentarii