Peste la cuptor cu rosii

Detalii

Porti 6
Timp 40

Descriere peste la cuptor cu rosii

Pestele se curata de solzi, de aripioare si intestine. Se spala, se fac portii, se sareaza si se presara cu piper. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se adauga printre peste ceapa si ardeiul curatate si taiate solzisori. Se dau la cuptor 15 minute. Se adauga bulionul diluat cu o cana de apa, rosiile taiate rondele si asezate pe peste, usturoiul taiat felii, boiaua de ardei, se stropeste cu vin, se presara cimbru si se mai lasa la cuptor alte 10 minute. Cind pestele este bine patruns, se scoata tava, se presara verdeata. Mod de servire La servire, se adauga cite o felil de lamiie pentru fiecare portie

Ingrediente reteta

  • peste 1000 grame
  • ceapa 2 bucati
  • rosii 5 bucati
  • bulion 5 linguri
  • usturoi(catei) 5 bucati
  • ardei 3 bucati
  • lamaie 1 bucati
  • vin 100 mililitri

peste la cuptor cu rosii : 0 comentarii

Nu exista comentarii