Peste la tava cu ardei si rosii

Detalii

Porti 8
Timp 50

Descriere peste la tava cu ardei si rosii

Se curata ardeii si se taie felii. Se curata usturoiul si se taie marunt. Se curata pestele se portioneaza si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Peste se aseaza ardeii si usturoiul si se da la cuptor. Peste 20 minute se aseaza deasupra rosiile taiate felii si pasta de rosii diluata cu vin. Se mai lasa cam 20 min. Se serveste cu felii de lamaie si patrunjel tocat marunt

Ingrediente reteta

  • Peste 2000 grame
  • Ardei 4 bucati
  • usturoi 4 bucati
  • rosii 4 bucati
  • ulei 200 mililitri
  • pasta de rosii 100 grame
  • lamai 3 bucati
  • Vin alb sec 100 mililitri

peste la tava cu ardei si rosii : 1 comentarii

  • din pacate si aici in strainatate este o tehnica pe care multi dintre pescarii romani nu o accepta cu toate ca se gasesc la magazine pestii gata curata-ti,iar pretul lor este derizoriu.
    rusine lor!!!
    toti au telefoane cu aparat foto,asa ca nu vor mai fii considerati mincinosi daca nu arata pestele,ci doar o fotografie a lor.
    daca bagam tot la sac,ce mai prindem data viitoare?????