Pizza cu peste

Detalii

Porti 4
Timp 90

Descriere pizza cu peste

Se face aluatul framantand faina cu drojdia dizolvata in apa calda, adaugand putina sare si putin busuioc sau oregano, iar in final cateva grame de ulei.
Fierbeti cartofii si radacina de patrunjel. Dupa ce se racesc taiati-le in cubulete mici. La fel procedati si cu cei doi castraveti murati pe care ii si stoarceti de zeama. Fierbeti pestele - cantitatea dorita, sunt suficiente, spre ex. , 2 cutii de ton - si-i indepartati oasele (ori cumparati-l file gata curatat). Bateti bine cele 2 oua cu bulionul, condiment pentru pizza - cam o lingurita - si putina sare.
Intindeti foaia de aluat, intr-o tava unsa si tapetata cu faina, puneti apoi deasupra - in amestec - legumele si pestele apoi turnati uniform, peste amestecul bine proportionat, sosul cu bulion.
Se lasa la foc potrivit cca 50 de minute.

Ingrediente reteta

  • file de peste 200 grame
  • patrunjel radacina 1 bucati
  • drojdie cub 1 bucati
  • cartofi 2 bucati
  • castraveti murati 2 bucati
  • oua 2 bucati
  • bulion 2 linguri

pizza cu peste : 0 comentarii

Nu exista comentarii