Plachie de pastrav

Detalii

Porti 4
Timp 20

Descriere plachie de pastrav

Se curata pestele . Intr-o tigaie se pune uleiul la incins in care se adauga ceapa taiata mere . Se lasa sa se caleasca bine iar cand incepe sa-si schimbe culoarea se adauga pasta de tomate si putina apa . Se amesteca apoi se dauga pestele care trebuie sa fie acoperit de apa . Se da intr-un clocot apoi se adauga zarzavatul se amesteca usor apoi daugam sarea dupa gust si putina sare de lamaie tot dupa gust . Se mai da intr-un clocot sa nu sa se farame pestele . Se seveste calda cu mamaliguta calda . Pofta buna !

Ingrediente reteta

  • pastrav 6 bucati
  • ceapa 2 bucati
  • ulei 100 grame
  • pasta tomate 150 grame
  • zarzavat de iarna 150 grame
  • sare 50 grame

plachie de pastrav : 0 comentarii

Nu exista comentarii