porumb conservat in alcool

Nade si momeli
Share
in ultima vreme am auzit pescarii discutand despre porumbul conservat in tuica , visinata , etc... stie cineva ceva despre aceasta?

porumb conservat in alcool : 8 comentarii

  • ai mancat/baut?......lol

  • e foarte buna nada asta ...

  • usor usor ne iau din urma crapii-la anul dam la boabe cu aroma de bere ce ziceti sau ceva v33(asta iarna)

  • corect:-))))

  • multumesc pentru raspunsuri. ma gandeam ca intr-o noapte rece , daca nu trage pestele , este bun , in loc de seminte , porumbul . fire intinse

  • betivi rau si crapii astia :))

  • se poate folosi foarte bine chiar si tuica din zona ardealului,noi o numim palinca si are undeva peste 60 de "focuri"adica grade.se face un dip din aceasta palinca si miere,iar porumbul se lasa la macerat in acest dip.cu cat sta mai mult,cu atat se imbiba mai tare in alcool.

  • catalin, eu am incercat am lasat niste boabe de porumb la borcan fara nicio aroma, si i am adaugat eu de la senzor whisky aditiv. primavara folosesc asa ceva.

    csl ( alcool de porumb), tuica... eu le bag in nada. ajuta mult la dizolvarea nadei. si cei care fac bile solubile folosesc mult alcoolul.