porumbul pt saculetul solubil

Nade si momeli
Share
Iau porumbul,il pun la inmuiat 48 ore,apoi se pune la fiert,se adauga aromele(pe placul fiecaruia)apoi se pune la uscat.Intrebarea mea este:odata ce porumbul s-a uscat si este tocmai bun de pus in saculetul solubil,mai are aceleasi calitati,se rehidrateaza in contactul cu apa si emana aroma dorita???

porumbul pt saculetul solubil : 3 comentarii

  • multumesc pt raspuns,o sa incerc aceasta reteta si o sa revin cu un raspuns dupa prima partida de pescuit(sper cu capturi)si atunci vom dezbate mai pe larg aceasta reteta

  • odata ce a intrat aroma in proumb sau in orice alta nada, in contactul cu apa incepe sa se disperseze. deci poti folosi lejer acel porumb.

    si la boiles-uri principiu este acelasi si nu ma refer la cele solubile, ci la cele tari. in ele se baga arome atractanti etc , odata ajunse in apa incep se emane acele ingrediente.

    fir intins.

  • eu am scos citeva boabe din borcanas(aroma scoica,vanilie)si dupa citeva zile nici urma de aroma.