Praz umplut cu icre

Detalii

Porti 3
Timp 1

Descriere praz umplut cu icre

Prazul se curata de foile exterioare si de radacini,se taie bucati de 5-7 cm,se scoate miezul lasandu-se 2-3 foi,se umple cu icre si se scopera cu felii de lamaie la capete.Prazul astfel pregatit se caleste in grasime,apoi se pune apa cat sa-l acopere,pasta de rosii,piperul,restul de felii de lamaie curatate de coaje si de samburi si o foaie de dafin.Se fierbe lasandu-se sa scada bine.Se serveste cald sau rece.

Ingrediente reteta

  • salata de icre 100 grame
  • legatura de praz 1 bucati
  • pasta de tomate 1 linguri
  • piper boabe 6 bucati
  • lamaie 1 bucati
  • foi de dafin 1 bucati
  • untdelemn 100 mililitri

praz umplut cu icre : 0 comentarii

Nu exista comentarii