prindem crap si ai cumparam?

Pescuit Sportiv
Share
buna metoda aplicata pe unele balti private si vad k se extind, in a pune cit de multe conditii pe o balta . sa retii 5 kg crap si ce depaseste sa cumperi cu 15 lei / kg crap cu mate... prins tot de tine . rog comentarii ?cat o costa pestele eviscerat in Roamania ??

prindem crap si ai cumparam? : 8 comentarii

  • dar de ce nu spuneti nimica despre baltile unde daca nu prinzi,administratia baltii-ti ofera 5-10 kg de peste?e simplu ca buna-ziua:nimeni nu te poate obliga sa mergi pe o balta unde regulamentul este cel de care se leaga baboier,nimeni nu te poate obliga sa mergi pe o balta unde nu se prinde peste...la televizor te poate obliga cineva sa te uiti (sa zicem)pe protv cand tu vrei tvr1 iar telecomanda tv se afla la tine-n mana?sunt multi care prefera astfelde balti si cred eu ca nu sunt fraieri ! de cate ori nu ati fost pe dunare,siret,prut,olt.....etc si v-ati intors acasa fara un solz de peste ?sunteti fraieri ptr lucrul asta?
    incet-incet incepe sa-mi fie scarba sa mai citesc postarile.....va place sa jigniti gratuit !...te inscri intr-un apc,aps,ptr permis......esti fraier !.....te duci pe o balta privata....esti fraier...!bai sa fie clar:fiecare face ce vrea cu banii lui cu timpul lui liber....nu mai dati sfaturi si pareri gratiuite...ca nu sunteti profeti sau mai breji ca altii!!!!!ne place sa ne uitam in curtea vecinului si sa -l comentam.....iar in curtea noastra totul e vraiste si dezorganizat!ne dam mari pescari dar daca prindem un crap de 7-10 kg nu-l eliberam....!mergem pe locurile salbatice la pescuit si ne laudam cu "brichetele" prinse....!stam doua-trei zile pe malul baltii si lasam in urma noastra "groapa de gunoi"!!!........

  • azi de florii sarbatoare mare la multi ani sarbatoritilor am fost pe lacul morii pe coada de la rosu si am luat 7carasi la 200-400 gr. si vreo 6 bibanoooooi de la 8 la 13.

  • nu imi permit sa fiu fraier de aceea eu nu merg pe balti de genu.siretul e baza la mata e fain cu toate ca e prea departe iar eu nu dau 2 mil pe o partida de pescuit cum zicea colegu baboieru intr-un alt topic fiindca nu imi permit.iar daca acei patroni vor sa aiba acele reguli cam e dreptul lor iar daca nu iti plac nu te duci.

  • ori ca il prinzi la crescatorie unde e furajat ori ca il iei din piata tot acelasi gust are...dar daca l-ai prinzi intr-o apa salbatica, parca are alta aroma...si ganditi-va ca pe langa taxa sa iti mai platesti si pestele, e strigator la cer...mai ales la criza de acum...

  • de altfel de pe crescatorii nu prea i-ti vine sa iei peste ca-s indopati cu tot felul de chimicale si hormoni de crestere din momeala ce o aruncam noi in balta.e ca si cum ti-ai minca propria momeala.gindestete si la asta inainte sa comentezi!!!

  • da de ce-i fraier, ca are omu o parere?care-i problema ta,cauti sa te afirmi?

  • poate tu iti permiti sa fii fraier dar unii dintre noi nu.are dreptate baboier.

  • dute la piata si afli.nu te obliga nimeni sa pescuisti pe baltile acelor oameni.