prohibitie

Pescuit Sportiv
Share
ce parere aveti daca pe apele tarii se instaureaza prohibitie totala pe o perioada de 2 ani ,bineinteles mai putin pe privat.

prohibitie : 27 comentarii

  • speedy ce fain era si eu eram unu care trageam :)) sa am puncte acuma nu ma mai piska nimica pe saitul asta :))) stau si io de unplutura :))) mai ti minte multiiiii puneau poze de pe google cu pesti si ala cu somnu ala de 40 kg' ?? da somnu era cat o masina :))) numai sa aibe puncte :)))) asa e faine vremuri :)) ma spargeam in fata calculatorului si ziceam :))) intelijentiiii :)))))) dar faza e ca nimeni nu o scris ce so intamplat ' cate semnaturi unde or ajuns cine le-o vazut ' ... daca so aprobat ... wtf' ? :)))

  • @ioanca-nu trebuie sa fi jurist sau avocat ca sa initiezi o petitie.....!dar sa vedem cati o vor si semna!!!in ianuarie sau februarie s-a facut o petitie impotriva obligativitatii intrarii intr-un aps ptr a primi mult ravnitul permis anpa!stii cati eram pe acest site inregistrati? aprox 900-950 de participanti!(sa nu uit se dadeau premii!!!!!!in doua-trei luni de lupta a petitiei deabia semnasera 500 persoane!!!!!(ca de nu se dau premii pe oppinio.ro)!

  • daca astea parlamantari sor legat de pensile , de mamele cu copii pun pariu ca si de noi pescari se vor lega nu exista ceva in tara asta sa nu se lege :))) vedem :)

  • cum crezi ca ar primi a.j.v.p.s.-ul asemenea veste?a.n.p.a.-ul ar muri de foame!ai strica ofertele politicienilor pentru posturi bine platite si fara raspunderi!tu vrei,noi am vrea (o parte dintre noi)dar ei!!!ei,cei ce fac legile crezi ca vor?!?!?

  • ce folos s-au mai facut pe aici ,degeaba!nu semneaza decit citiva.si sa nu-mi spui ca atitudinea asta negativa nu e buna pentru ca eu am semnat rindul trecut.oamenii sint cum sint,n-ai ce le face le e frica

  • in nici un caz.sa intre autoritatile in braconieri nu sa-i ia pe unditarii , (vorba uniu coleg care apostat mai inainte), care prind cativa baboi sa-i puna la tigaie.rusine autoritatilor.apropo, daca printre noi sa gaseste un jurist, avocat ma rog, de ce nu initiaza o petitie cu titlul : haideti sa oprim braconajul"? eu i-l voi sustine imediat.fire intinse.

  • oricum suntem asociati cu pescuitul comercial in conceptia autoritatilor.spun asta deorece odata cu eliberarea puietului de sturioni in dunare,s-a instituit prohibitie totala incepand cu portiunea in aval de santierul naval pana la tulcea pana la 1 decembrie.eu as intreba legiuitorul daca sturionii sunt pe cale de disparitie din cauza pescarilor sportivi?.eu nu am auzit vreun unditar sa prinda moruni,nisetri sau pastrugi. voi a-ti auzit vreodata?.

  • sa puna prohibitie 2 ani la setcari nu la pensionarul de 70 ani care merge la balta si prinde 2 baboi sa faca o prajeala .

  • de branconieri trebuie sa scapam intai ca sa avem si noi unde pescui cu adevarat pe un lac unde nu te poate deranja orice branconier inclusiv pe baltile private ex cel mai bun (afumati 5)unde dupa ce am platit o taxa de 24 de ore si am inceput primul lanseu se aude o voce indepartata in larg (paznic inclusiv patronul)baiiii vezi unde arunci sa nu imi incurci plasele....ce pretentii sa mai avem de la niste autoritati ce se manjesc chiar ei cu 1-2 de peste.......... fire intinse tuturor si un an mai bun

  • valeu marus,vorba lui speed dati-le idei sa vezi ce-o sa mergem la pescuit numai la privat(sa le facem la aia.....mare)si in timpul asta baietii,,destepti"sa-si faca de cap ca nu-i mai deranjeaza nimeni.speed a fost in toamna asta pe unde am fost si eu.acolo nu prea mai sant braconieri si stiti de ce?cand am fost acum la ultima pescuiala m-am lamurit,adjunctul de la politia de frontiera din braila este pescar sportiv si are ceva,,special"cu braconierii.deci unde exista putin interes iar cei care sant pusi sa faca asta nu inchid ochii si nu se lasa ,,manjiti"se poate
    eu cand am fost in septembrie acolo,3 nopti la rand au venit cei de la frontiera cu salupa la mine noaptea,am stat de vorba-fara sa stiu ca unul din ei este adjunctul-si pt ca si eu am o ,,stima"deosebita pt ,,baietasi"le-am pus o vorba buna