raspunsul petitiei noastre pe oppinio.ro

Pescuit Sportiv
Share

In calitate de administrator al site-ului Oppinio.ro, am informat Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale despre existenta petitiei de fata. Iata mesajul pe care l-am trimis eu:
Citat
Stimate domn/ Stimata doamna,

Va aduc la cunostinta faptul ca pe site-ul Oppinio.ro exista o petitie intitulata "Permisele de pescuit trebuie sa fie eliberate fara a fi necesara inscrierea in Asociatiile de Pescuit" si adresata MADR. Petitia a fost adaugata in data de 13 Ianuarie 2010 si a strans pana in prezent un numar de 546 de semnaturi si 9914 de vizualizari. Datorita procedurii de semnare a petitiilor pe site-ul Oppinio.ro, va pot asigura ca fiecare semnatura corespunde unei adrese unice si valide de e-mail. Acest lucru impreuna cu faptul ca aceasta petitie a fost gazduita si semnata on-line face ca esantionul format din cei 546 de semnatari sa fie destul de reprezentativ pentru comunitatea pescarilor inscrisi in asociatiile de pescuit din Romania.

Ca atare, va rog sa oferiti un raspuns la aceasta petitie, oferindu-va in aceleasi timp garantia ca odata ce voi avea raspunsul Dvs., acesta va fi trimis catre toti semnatarii petitiei.

Cu respect,
Adrian Flucuș - Administrator Oppinio.ro

Dupa 11 zile, a venit raspunsul din partea ANPA. Il puteti vedea in atasamentul acestui mesaj (trebuie sa fiti intregistrati pe forum, pentru a avea acces la imagini).

Las mai departe autorul petitiei sa conduca discutia.
raspuns_ANPA.png (95.11 kB, 798x1017 - vizualizat 88 ori.)

raspunsul petitiei noastre pe oppinio.ro : 8 comentarii

  • :)) ce va asteptati???sa-si ceara scuze si sa pescuim moca??e romania colegi!!!

  • deci tot contra taxa.....!vrei nu vrei bea grigore aghiazma!!!!!!!noroc ca nu am asteptat acest raspuns si m-am inscris de nevoie intr-o asociatie....!ne-o trag cum vor ei!asta e!si cand te gandesti ca la un moment dat eram pe acest site si nu numai peste 600 de "navigatori",iar petitia de-abia au semnat-o 560 de insi.....!ne meritam soarta fratilor!

  • o sa inventeze astia o noua pozitie in kama-sutra...............

  • bataie de joc...de 20 de ani incoace toti ne-o trag, din toate directiile si in toate pozitiile

  • lulufece- nu te poti bate cu un sistem, unde sunt mai multe interese decat chef de a face ceva!
    noi suntem de 2000 de ani pe acest pamant, si totusi...din 1859 suntem..."uniti in cuget si simtiri" in ghilimele duble!de ce oare? uita-te in istorie!mihai viteazul si brancoveanu sunt doar 2 exemple-interesul poarta fesul:)!
    asa ca...nu ai de ce sa fii suparat!

  • hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  • te-a lamurit si anpa de te-a rupt.n-avem ce face decat sa-i f.... in gura pe toti de la base pan" la ultimul jegos de prin minister

  • un fel de prosteala pe fata :)))