Rulada de peste

Detalii

Porti 3
Timp 40

Descriere rulada de peste

Spanacul tocatt marunt se caleste in ulei, se condimenteaza cu sare si piper si, cand s-a racorit, se amesteca cu urda. Se opareste fileul de peste, se intinde spanacul pe toata suprafata si se ruleaza pestele. Se leaga cu ata, se pune intr-o tava termorezistenta, se stropeste cu ulei si se da la cuptor 10-15 minute. Se serveste cu garnitura de legume fierte si sos picant

Ingrediente reteta

  • Un File Mare De pangasius 3 bucati
  • Urda 200 grame
  • Spanac 250 grame
  • ulei de floarea soarelui 1 linguri
  • sare 1 linguri
  • piper 1 linguri

rulada de peste : 4 comentarii

  • salaul daca ai unde sa-l pescuiesti.

  • mai da si alt peste in perioada asta de februarie- martie, in afara de biban ? as vrea sa fac o tentativa de iesire in natura insa parca nu m-as risca pe frig asa si fara sa miste pluta sau bambina deloc. :) fir intins, sa vina vara !!!

  • este normal szilveszter sa o consideri asa mai ales cand este destul de frig si nu poti iesi cand vrei tu.plus mai este serviciul care nu te lasa nici el asa ca orice iesire la pescuit trebuie sa fie reusita indiferent de capturile avute.

  • simbata asta care a trecut am fost doi pe balta,a fost chiar relaxant.n-am prins nimic doar o trasatura gherlita de prietenul meu am avut,dar ne-am asteptat la asta.si chiar cu o singura trasatura am declarat partida de pescuit reusita!!!