Salata de icre

Detalii

Porti 3
Timp 25

Descriere salata de icre

Icrele se sareaza putin, se lasa 2 zile la frigider (fara sa se spele) Dupa ce sunt sarate icrele se pun intr-un castron, se aduaga o lingurita de zeama de lamiie si apoi se bat cam 1-2 min,dupa care se incepe turnarea untdelemnului.

***Atentie a nu se pune franzela, gris, deoarece altereaza gustul in special.

Untdelemnul se toarna exact ca la maioneza, batind incontinuu cu furculita. Cind salata de icre devine prea tare, se adauga o lingurita cu apa rece, pentru a le inmuia. Se toarna ca 4-5 linguri de apa pana cand salata este gata.

Salata se aseaza pune pe un platou, se orneaza cu masline si alte legume dupa gust.

Ingrediente reteta

  • icre peste 100 grame
  • unt de lemn 200 grame
  • lamaie 1 bucati
  • mustar 2 linguri
  • apa 200 mililitri

salata de icre : 1 comentarii

  • sunt total de acord ca aceste legi sa se aplice intocmai dar,acum sa gandim si din perspectiva braconierilor.ce sa faca?nu au locuri de munca,au familii:neveste,copii.si asta ptr ca bunii nostrii guvernanti au distrus tara...oferale locuri de munca decente si apoi poti trece la aplicarea sanctiunilor fara mila impotriva acelora carora nu le place munca si care vor sa castige banii usor si care distrug ecosistemul