Salata pescareasca

Detalii

Porti 6
Timp 60

Descriere salata pescareasca

Ciupercile curatate se fierb în apa cu sare si putin otet, apoi se taie felii. Pestele si scoicile se fierb încet apoi se racesc, fileurile inclusiv cele de ansoa se taie bucati mici. Maioneza se amesteca cu usturoiul pisat, sare, piper,scoici si fileuri de peste taiate. Se aseaza pe platou si se garniseste cu felii de ciperci, cozi de raci fierte, un ou taiat marunt si miez de salata verde. Se serveste rece Pofta Buna!

Ingrediente reteta

  • midii sau scoici 18 bucati
  • file de peste 150 grame
  • cozi de raci 10 bucati
  • sau una cutie creveti 1 bucati
  • ciuperci proaspete 100 grame
  • fileuri de ansoa 2 bucati
  • maioneza 2 bucati
  • catei de usturoi 5 bucati
  • salate verzi 2 bucati
  • ou fiert tare 1 bucati
  • mustar 1 linguri
  • sare piper dupa gust 1 bucati

salata pescareasca : 0 comentarii

Nu exista comentarii