Salau cu ciuperci

Detalii

Porti 4
Timp 2

Descriere salau cu ciuperci

Se curata pestele si se spala, se presare cu sare si se lasa jumatate de ora in repaus. Rosiile se taie felii, iar ceapa se taie felioare foarte subtiri. Intr-un vas rezistent la caldura, din care se va servi si la masa, se asaza un strat de rosii si ceapa, se adauga 4-5 linguri cu ulei, se presara cu cascaval ras, sare, piper, se toarna vinul, iar deasupra se aseaza pestele. Se introduce vasul in cuptorul incins. Ciupercile se pun cu unt intr-o cratita sa se caleasca inabusit. Cand a scazut apa lasata de ciperci si incep a se rumeni, se toarna peste peste, apoi se adauga smantana, se lasa in cuptor pana sosul a scazut si pestele s-a rumenit.

Ingrediente reteta

  • salau 1500 grame
  • ciuperci 250 grame
  • cascaval 150 grame
  • smantana 100 grame
  • unt 1 linguri
  • rosii 5 bucati
  • ulei 5 linguri
  • vin 100 mililitri
  • ceapa 1 bucati
  • sare 10 grame
  • piper 5 grame

salau cu ciuperci : 0 comentarii

Nu exista comentarii