Salau cu orez

Detalii

Porti 6
Timp 50

Descriere salau cu orez

Se curate pestele si se da prin faina. Se curata ceapa marunt sau cubulete. Orezul se spala si se lasa in apa rece. Se decojesc rosiile si se taie cubulete.
Intr-o cratia calesti ceapa in margarina, apoi pui bucatile de peste si le calesti pe ambele parti. Scoti pestele pe o farfurie. Scurgi orezul de apa si il calesti pentru 3 min la foc mic impreuna cu ceapa si apoi adaugi rosiile. pui sarea piper , boia. Peste torni apa fierbinte cat sa acopere orezul si lasi sa scada la foc mic. Cand e gata pui orezul intr-un vas termoizolant deasupra asezi bucatile de peste si il dai la cuptor 15 min la foc moderat.La sfarsit adaugi patrunjel marunt

Ingrediente reteta

  • salau 1000 grame
  • orez 200 grame
  • margarina 100 grame
  • faina 3 linguri
  • patrunjel 1 bucati
  • rosi 4 bucati

salau cu orez : 0 comentarii

Nu exista comentarii