Salau in halat

Detalii

Porti 2
Timp 1

Descriere salau in halat

Se preparã din salau crud sau din resturi de peºte. Condiþia principalã este ca absolut toate oasele sã fie înlãturate cu grijã. Se taie peºtele în bucãþi de forma unui cub cu latura de 1-1,5 cm, se înmoaie într-o pastã groasã de clãtite ºi se prãjesc în ulei (este mai gustos dacã se adaugã unt, în proporþii egale) încins (sã nu fumege!). înainte de a servi, se stoarce peste fiecare bucãþicã puþinã zeamã de lãmâie. Se preparã o cocã de clãtite din 4 linguri pline de fãinã, o linguriþã ulei, 2 ouã întregi, sare ºi puþin lapte. Se amestecã pânã dispar toate co-coloaºele ºi compoziþia are consistenþa unei smântâni subþiri.

Ingrediente reteta

  • salau 1 bucati
  • sare 1 linguri
  • lamaie 1 bucati

salau in halat : 0 comentarii

Nu exista comentarii